El conseller de Governació i Administracions Públiques, Xavier Sabaté, es traslladarà demà, divendres, 30 de juny, a Granollers (Vallès Oriental) per inaugurar les obres d'urbanització que s'han dut a terme en diversos carrers del barri de Can Mònic i que han estat subvencionades amb mig milió d'euros del Pla únic d'obres i serveis (PUOSC).
El conseller Sabaté arribarà a les 19.30 hores a l'Ajuntament de Granollers, on el rebran l'alcalde, Josep Mayoral, i el regidor d'Obres i Projectes, de Medi Ambient i de Serveis, Albert Camps, juntament amb altres membres del consistori.

Després de signar en el Llibre d'Honor de l'Ajuntament, el conseller es traslladarà al carrer de Girona (entre els carrers del Primer Marquès de les Franqueses i de Puig i Perucho) i farà un recorregut pels diversos espais que s'han urbanitzat a la zona, amb els quals el veïnat de Can Mònic ha guanyat més integració amb la resta de la ciutat. Tot seguit, tindran lloc els parlaments de l'acte d'inauguració a càrrec del regidor d'Obres i Projectes, de Medi Ambient i de Serveis; de l'alcalde de Granollers, i del conseller de Governació i Administracions Públiques.