El conseller de Governació i Administracions Públiques, Xavier Sabaté, es traslladarà demà, divendres, 28 de juliol, a Pira (Conca de Barberà), on presidirà la inauguració de la llar d'infants municipal. A continuació visitarà un altre municipi de la Conca de Barberà, Sarral.
El conseller Sabaté arribarà a les 10.30 hores a l'Ajuntament de Pira, on el rebran l'alcalde de la població, Josep Pijoan, i la resta de regidors. Després de signar en el Llibre d'Honor del consistori, el conseller es reunirà amb l'alcalde i els regidors per tractar temes del municipi vinculats amb el Departament de Governació i Administració Públiques.

Tot seguit, Xavier Sabaté visitarà les instalolacions de la pastisseria Duran Hidalgo, SL.

A les 11.30 hores tindrà lloc la inauguració de la llar d'infants, amb el descobriment de la placa commemorativa i els parlaments de l'alcalde i del conseller Sabaté. Aquesta infraestructura ha estat subvencionada pel PUOSC.

El conseller de Governació i Administracions Públiques visitarà també el consultori mèdic municipal.

A continuació, el conseller Sabaté es traslladarà a Sarral on visitarà l'Ajuntament i es reunirà amb l'alcalde i els regidors per tal de conèixer els projectes destacats del municipi.