El conseller de Governació i Administracions Públiques, Joan Puigcercós, es traslladarà demà divendres, 16 de març, en visita institucional a Vic i Manlleu (Osona). Puigcercós es reunirà amb els respectius alcaldes i inaugurarà a Manlleu el Casal Cívic Frederica Montseny. El conseller estarà acompanyat pel delegat del Govern de la Generalitat a la Catalunya central, Jordi Fàbrega, i pel coordinador dels serveis territorials del Departament de Governació a la Catalunya central, Antoni Casassas.
Joan Puigcercós arribarà a l'ajuntament de Vic a les 13.15 hores on el rebrà l'alcalde, Jacint Codina, amb el qual mantindrà una reunió.

A la tarda, el conseller de Governació i Administracions Públiques anirà fins a Manlleu per reunir-se a les 17 hores amb l'alcalde, Pere Prat i la resta de membres del consistori. Posteriorment, a les 17. 30 el conseller i l'alcalde inauguraran el Casal Cívic Frederica Montseny. L'acte comptarà amb la presència del secretari d'Acció Ciutadana, Francesc Simó. Després de visitar les instalolacions, Joan Puigcercós mantindrà una trobada amb la Junta del Casal de la Gent Gran.

A les 19.00 hores, el conseller participarà en la presentació del llibre "Corredor de fons. Retrat de Joan Puigcercós" de Gisela Pairó que es farà a la llibreria La Tralla de Vic.


RECORDEM

oVisita a Vic

Hora: 13.15 h
Lloc: Ajuntament
Ciutat, 1

oVisita a Manlleu

Hora: 17.00 h
Lloc: Ajuntament
Plaça Fra Bernadí, 6

oInauguració del Casal Cívic Frederica Montseny

Hora: 17.25 h
Lloc: Av. Puigmal, 137-139
Manlleu


oPresentació del llibre "Corredor de fons. Retrat de Joan Puigcercós" de Gisela Pairó

Hora: 19.00 h
Lloc: Llibreria la Tralla
Carrer de la Riera, 5
Vic