Enguany, i a proposta de l'ACCD, el cicle d'audicions musicals "Units per la infància, units contra la Sida" es du a terme amb la col·laboració d'Unicef. Els assistents a les audicions fan una aportació econòmica de 5 euros que contribueix a incrementar l'ajut que la Generalitat de Catalunya destina a aquesta entitat.

En la presentació del cicle de concerts, el director en funcions de l'Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament (ACCD), Àlex Masllorens, va destacar que les aportacions econòmiques que el públic fa en aquest cicle de concerts són una col·laboració més per desplegar les polítiques de cooperació al desenvolupament que es porten a terme des de la Generalitat.

Unicef, que recentment ha rebut el Premi Príncep d'Astúries de la Concòrdia 2006, ha posat en marxa una campanya global contra la Sida infantil amb l'objectiu d'evitar la transmissió del VIH de mare a fill, proporcionar tractament pediàtric als infants afectats per la malaltia, prevenir noves infeccions entre els i les joves i ajudar els infants orfes a causa d'aquesta pandèmia.

El cicle de concerts solidaris del Palau Robert "Units per la Infància, Units contra la Sida" s'allargarà fins al 16 de maig de 2007, a un ritme d'una audició mensual. El proper concert se celebrarà dimecres 13 de desembre a partir de les 20 hores i anirà a càrrec del Cor Vivaldi dels Petits Cantors de Catalunya.