Polítiques Digitals

El conseller Xavier Sabaté inaugura la nova piscina municipal de Fortià

query_builder   28 juliol 2006 13:49

event_note Nota de premsa

El conseller Xavier Sabaté inaugura la nova piscina municipal de Fortià

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Xavier Sabaté, es traslladarà demà, dissabte, 29 de juliol, a Fortià (Alt Empordà) on mantindrà una reunió al consistori i inaugurarà la nova piscina municipal. Aquesta obra ha estat subvencionada amb 190.755 euros provinents del Pla únic d'obres i serveis (PUOSC), que gestiona el Departament de Governació i Administracions Públiques.
El conseller Xavier Sabaté arribarà a les 18.15 hores a l'Ajuntament de Fortià, on el rebrà l'alcalde, Joan Via, juntament amb la resta de membres del consistori i del diputat d'esports de la Diputació de Girona, Josep Blanch. Després de signar al Llibre d'Honor de l'Ajuntament, es farà una reunió per tractar temes vinculats amb el Departament de Governació i Administracions Públiques.

Posteriorment, a les 18.45 hores, es traslladarà a la piscina municipal per fer-ne la inauguració. L'acte inaugural comptarà amb els parlaments de l'alcalde, Joan Via; del diputat de la Diputació de Girona, Josep Blanch, i del conseller Xavier Sabaté.
Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia