El conseller de Governació i Administracions Públiques, Xavier Sabaté, es traslladarà demà, dissabte, 2 de setembre, a Montblanc per assistir al pregó de les Festes del centenari de la coronació de la Mare de Déu de la Serra i, posteriorment, inaugurar el casal d'avis.
Xavier Sabaté arribarà a l'Ajuntament de Montblanc a les 18 hores, on el rebran l'alcalde de Montblanc, Josep Maria Campdepadrós, juntament amb altres membres del consistori, i la delegada del govern de la Generalitat a Tarragona, Núria Segú. Tot seguit, el conseller signarà en el Llibre d'Honor de l'Ajuntament.

A les 18 hores, Sabaté arribarà a l'església de Sant Francesc per assistir al pregó de les Festes del Centenari a càrrec d'Andreu Mayayo. El conseller també assistirà al nomenament de mossèn Albert Palacín com a fill adoptiu de la vila, al correfoc infantil i, a continuació, a la presentació del Llibre commemoratiu 25 anys de bestiari folklòric montblanquí.

El conseller de Governació i Administracions Públiques presidirà, a les 20 hores, l'acte d'inauguració del casal d'avis, amb els parlaments de l'expresident de l'Associació de Jubilats, Antoni Porta, el president actual de l'Associació, Josep Huesco, i el mateix conseller Xavier Sabaté.