El conseller de Governació i Administracions Públiques, Xavier Sabaté, es traslladarà demà dissabte, 21 d'octubre, al Vendrell (Baix Penedès) per visitar la fira d'entitats Entimostra.
El conseller arribarà a l'Ajuntament del Vendrell a les 17.00 hores i allà el rebrà l'alcaldessa, Helena Arribas, entre d'altres assistents. Després de signar al Llibre d'Honor del consistori, Xavier Sabaté es traslladarà a la rambla del Vendrell per fer un recorregut pels diferents estands de l'Entimostra .

L'Entimostra, és el certamen de caràcter biennal que fa d'aparador de la participació cívica amb què compta el Vendrell. Durant tres dies, 20, 21 i 22 d'octubre, noranta entitats culturals, associacions esportives, associacions de veïns, associacions de gent gran, grups de joves i organitzacions no governamentals es concentren en un mateix espai per demostrar que la xarxa associativa vendrellenca és viva i dinàmica, i aprofiten l'ocasió per presentar els seus treballs i projectes i, alhora, per captar nous socis