El conseller Sabaté visita el barri de l'Espirall de Vilafranca del Penedès amb motiu de la Festa Major
Dia: Dijous, 20 de juliol de 2006
Hora: 21.30 h
Lloc: Plaça del Doctor Bonet de Vilafranca del Penedès
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Xavier Sabaté, es traslladarà dijous, 20 de juliol, a Vilafranca del Penedès (Alt Penedès) per participar en la Festa Major del barri de l'Espirall d'aquest municipi.

La visita començarà a les 21.30 hores a la plaça del Doctor Bonet, on el rebrà l'alcalde, Marcel Esteve, juntament amb el president de l'Associació de Veïns de l'Espirall, Antonio Díaz, i el president del Centro Cultural Rociero, Antonio Aragón.

A continuació, els grups de ball del Centro Cultural Rociero de l'Associació de Veïns de l'Espirall interpretaran els himnes català, andalús i extremeny, i faran una breu representació escènica. D'aquesta manera donaran la benvinguda al conseller, a qui també lliuraran un record del barri.

Tot seguit, Xavier Sabaté farà un parlament de salutació i presidirà l'obertura de l'exposició "Ciutadans amb nom i cognom", que recull els rostres i les opinions de persones immigrades arribades al Penedès. La mostra ha estat organitzada i produïda per l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès amb el suport de la Diputació de Barcelona.

El conseller soparà amb els membres de la Junta de l'Associació de Veïns de l'Espiralls i els membres del consistori.