El conseller de Governació i Administracions Públiques, Xavier Sabaté, es traslladarà demà dijous, 19 d'octubre, a Móra d'Ebre per presidir la signatura d'un conveni de cololaboració entre el Consorci Administració Oberta de Catalunya (AOC) i el Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre. Mitjançant aquest conveni, l'AOC es compromet a oferir assessorament tècnic i formació al Consell comarcal i aquest s'obliga a donar suport als ajuntaments en temes com l'ús de la signatura electrònica. Amb el conveni que es signa avui, ja són 22 el nombre dels Consells Comarcals que s'hi han adscrit.
Xavier Sabaté arribarà al Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre a les 11 hores i allà el rebrà el president de l'ens, Josep Solé; el director gerent del Consorci Administració Oberta Electrònica de Catalunya (AOC), Joan Olivares, i el director de l'Agència Catalana de Certificació (CATCert), Jordi Masias.

El conseller signarà en el Llibre d'Honor i, a continuació, tindrà lloc l'acte de signatura electrònica del conveni mitjançant el qual l'AOC prestarà serveis d'assistència tècnica per a la promoció i el desenvolupament de la societat de la informació a les administracions locals de la comarca.

L'atenció als mitjans es farà després de la signatura del conveni