El conseller de Governació i Administracions Públiques, Joan Puigcercós, es traslladarà demà divendres, 9 de març, en visita institucional, a l'Aldea (Baix Ebre) i Alcanar (Montsià). Puigcercós estarà acompanyat pel director dels serveis territorials del Departament a Terres de l'Ebre, Carles Pasqual.
Joan Puigcercós arribarà a l'ajuntament de l'Aldea a les 11.30 hores i allà el rebrà l'alcalde, Daniel Andreu i Falcó, i la resta de membres del consistori. Després de signar en el Llibre d'Honor, el conseller visitarà les obres del Casal de la Gent Gran i les obres del Casal de la Gent Jove subvencionades respectivament amb 78.431 i 220.000 euros pel Pla únic d'obres i serveis (PUOSC).

Posteriorment, Joan Puigcercós anirà a Alcanar. A l'ajuntament d'aquesta localitat el rebrà a les 13 hores l'alcalde, Alfons Jaume Montserrat, i la resta de l'equip de govern. A Alcanar, el conseller signarà en el Llibre d'Honor i visitarà els contenidors del Montsià. Puigcercós acabarà l'estada al municipi amb una visita al Centre Cívic on es reunirà amb l'associació de jubilats.


RECORDEM

oVisita a l'Aldea

Hora: 11.30 h
Lloc: Ajuntament
Av. Catalunya, s/n

L'atenció als mitjans es farà a les 11.30 hores


oVisita a Alcanar

Hora: 13.00 h
Lloc: Ajuntament
Generalitat, 10