El conseller de Governació i Administracions Públiques, Joan Puigcercós, es traslladarà demà divendres, 2 de març, a Lleida (Segrià) on es reunirà amb l'alcalde, Àngel Ros, i visitarà diversos equipaments. Joan Puigcercós estarà acompanyat del delegat del Govern català a Lleida, Jaume Gilabert, i el delegat territorial del Departament de Governació i Administracions Públiques a Lleida, Àngel Vidal. A les 19.30 hores, el conseller participarà en la presentació del llibre "Corredor de fons. Retrat de Joan Puigcercós" de Gisela Pairó.
Joan Puigcercós arribarà a la Paeria a les 17.30 hores on el rebrà l'alcalde, Àngel Ros, juntament amb altres membres del consistori. Després de signar en el Llibre de Honor, el conseller es reunirà amb l'alcalde i, a continuació, es farà l'atenció als mitjans de comunicació.

Posteriorment, a les 18.15 hores, Puigcercós visitarà l'equipament polivalent de Lleida, el Centre Cívic Lleida i el Casal de la Gent Gran.

A les 19.30 hores, el conseller participarà en la presentació del llibre "Corredor de fons. Retrat de Joan Puigcercós" de Gisela Pairó amb la participació del tinent d'alcalde de la Paeria, Xavier Sáez; l'editor d'Edicions Bau, Ton Barnils; i l'escriptora i autora del llibre, Gisela Pairó. L'acte de presentació tindrà lloc a la sala Alfred Perenya de l'Institut Municipal d'Acció Cultural de Lleida.



RECORDEM

oVisita a Lleida

Hora: 17.30 h
Lloc: La Paeria
Pl. de la Paeria, 1

L'atenció als mitjans es farà després de la reunió amb l'alcalde





oVisita a l'equipament polivalent de Lleida, el Centre Cívic Lleida i el Casal de la Gent Gran

Hora: 18.15 h
Lloc: Carrer de la Mercè, 1


oPresentació del llibre "Corredor de fons. Retrat de Joan Puigcercós" de Gisela Pairó

Hora: 19.30 h
Lloc: Sala Alfred Perenya
Institut Municipal d'Acció Cultural
Avinguda Blondel, 64