El conseller de Governació i Administracions Públiques, Joan Puigcercós, es traslladarà demà divendres, 23 de febrer, al Berguedà per visitar Gironella i Berga.
Joan Puigcercós arribarà a les 14 hores a l'Ajuntament de Gironella, on el rebrà l'alcalde, Ramon Costa, juntament amb altres representants municipals, i el delegat del Govern català a la Catalunya Central, Jordi Fàbrega. Abans de reunir-se amb l'alcalde, el conseller signarà en el Llibre d'Honor.

Posteriorment, el conseller visitarà les obres de condicionament de l'edifici del Magatzem del Blat per al seu ús com a sala polivalent, subvencionades amb 154.006 euros del Pla únic d'obres i serveis de l'any 2006; la primera fase de les obres de remodelació de la piscina municipal que el PUOSC del 2007 subvenciona amb 400.000 euros, i les obres d'adequació de l'enllumenat públic dels nuclis de Cal Ramons i Cal Bassacs que han estat subvencionats amb 36.591 euros del PUOSC 2006.

Joan Puigcercós arribarà a Berga a les 18.00 hores on el rebrà l'alcalde, Ramon Camps, juntament amb altres membres del consistori. Després de signar en el Llibre d'Honor, el conseller es reunirà amb l'alcalde i l'equip de govern del consistori. Un cop finalitzada la reunió es farà el contacte informatiu amb els mitjans.

RECORDEM

Visita a Gironella
Hora: 14.00 h
Lloc: Ajuntament de Gironella
Plaça de la Vila, 13

Visita a Berga
Hora: 18.00 h
Lloc: Ajuntament de Berga
Pl. de Sant Pere, 1

L'atenció als mitjans es farà després de la reunió amb l'equip de govern de l'Ajuntament de Berga.