El conseller de Governació i Administracions Públiques, Joan Puigcercós, visitarà demà, divendres, 13 d'abril, els municipis del Masnou i Malgrat de Mar i anirà a Sant Pol de Mar per inaugurar-ne la nova llar d'infants municipal. En la seva estada al Maresme, el conseller estarà acompanyat pel secretari general del Departament de Governació, Jaume Oliveras, i per la directora dels serveis territorials del Departament a Barcelona, Violant Mascaró.
Joan Puigcercós arribarà a les 12.15 hores a l'Ajuntament del Masnou on el rebrà l'alcalde, Eduard Gisbert, i la resta de membres de la corporació municipal. Després de signar en el Llibre d'Honor visitarà les obres que s'estan duent a terme en l'equipament de la nau municipal del carrer de les Guilleries i Segarra i al Mercat Vell. Aquestes actuacions estan subvencionades pel Pla únic d'obres i serveis (PUOSC) amb 218.992 i 120.358 euros respectivament. El conseller acabarà la seva estada al Masnou amb una visita a l'antic edifici de Correus, on està previst ubicar les noves oficines municipals.

A la tarda, el conseller de Governació i Administracions Públiques anirà fins a Sant Pol de Mar on, acompanyat per l'alcalde, Manuel Mombiela, visitarà les antigues instalolacions de la llar d'infants, on s'ubicarà la nova biblioteca municipal.

A les 17.30 hores, Joan Puigcercós inaugurarà la nova llar d'infants municipal El Pi del Soldat, la construcció de la qual ha estat subvencionada amb 420.658 euros del PUOSC i 200.000 euros dels fons estructurals europeus (FEDER).

Finalment, a les 19 hores, el conseller anirà en visita institucional a Malgrat de Mar, on el rebrà l'alcaldessa, Conxita Campoy, amb qui es reunirà després de signar en el Llibre d'Honor.

L'atenció als mitjans es farà a Sant Pol de Mar després de la inauguració
de la nova llar d'infants municipal El Pi del Soldat


RECORDEM

oVisita al Masnou

Hora: 12.15 hores
Lloc: Ajuntament
Passeig Prat de la Riba, 1


oVisita a Sant Pol de Mar

Visita a l'Ajuntament: 17 hores
Pl. de la Vila, 1

Inauguració de la llar d'infants i atenció als mitjans: 17.30 hores.
Sot de la Coma, 1- Urbanització Els Garrofers


oVisita a Malgrat de Mar

Hora: 19.00 h
Lloc: Ajuntament
Carrer del Carme, 30