El conseller de Governació i Administracions Públiques, Joan Puigcercós, es traslladarà diumenge, 4 de febrer, a Castellnou de Seana (Pla d'Urgell), on inaugurarà la sala d'informàtica i la biblioteca municipal. Joan Puigcercós també visitarà les obres de millora de la plaça de l'Església i la Fira d'Artesans. El conseller estarà acompanyat pel delegat del Govern català a Lleida, Jaume Gilabert, i pel director dels Serveis Territorials del Departament de Governació i Administracions Públiques a Lleida, Àngel Vidal.
Joan Puigcercós arribarà a les 12 hores a l'Ajuntament de Castellnou de Seana, on el rebrà l'alcalde, Francesc Niubó, juntament amb altres membres del consistori, amb els quals mantindrà una breu trobada després de signar en el Llibre d'Honor.

A les 12.15 hores tindrà lloc la inauguració de la sala d'informàtica i la biblioteca municipal amb els parlaments de l'alcalde de Castellnou de Seana i del conseller de Governació i Administracions Públiques.

Després de visitar les instalolacions del punt de consulta informàtic i la biblioteca municipal, Joan Puigcercós es traslladarà fins a la plaça de l'Església, on visitarà les obres de millora que s'han fet i que han estat subvencionades amb 165.364 euros del Pla únic d'obres i serveis (PUOSC) 2006. El conseller finalitzarà la seva estada a Castellnou de Seana amb la visita a la Fira d'Artesans.