El conseller de Governació i Administracions Públiques, Joan Puigcercós, es traslladarà demà a Ripoll (Ripollès) per inaugurar els ascensors que connecten el centre de la vila amb el barri de Sant Pere. Abans el conseller i l'alcaldessa, Teresa Jordà, inauguraran els contenidors soterrats que s'inclouen en el Pla de millora ambiental urbana de Ripoll.
Joan Puigcercós arribarà a l'Ajuntament de Ripoll a les 17 hores, on el rebrà l'alcaldessa, Teresa Jordà, juntament amb altres membres del consistori.

Els contenidors soterrats que el conseller Puigcercós inaugurarà estan inclosos dins del Pla de millora ambiental urbana de Ripoll i han rebut una subvenció de 39.600 euros del PUOSC 2006. Després d'aquesta inauguració, el conseller i l'alcaldessa pujaran al barri de Sant Pere en els nous ascensors que connecten el centre de la vila amb el barri i tot seguit tindran lloc els parlaments de la seva inauguració. Amb un pressupost de 995.418 euros, aquesta actuació ha estat subvencionada amb 300.000 euros del Pla únic d'obres i serveis (PUOSC) 2007 que gestiona el Departament de Governació i Administracions Públiques.

L'atenció als mitjans de comunicació es farà a la plaça Cívica després de la inauguració dels contenidors soterrats.