El conseller de Governació i Administracions Públiques, Joan Puigcercós, visitarà demà, dissabte, 17 de març, Verdú, Barbens i Mollerussa. Joan Puigcercós inaugurarà el nou tram del carrer Bonaire i l'arranjament de la plaça ca la Rita de Verdú, es reunirà amb l'alcalde de Barbens i, amb motiu de la Fira de Sant Josep, visitarà l'Ajuntament de Mollerussa i la Fira. El conseller estarà acompanyat del delegat del Govern català a Lleida, Jaume Gilabert; del director general d'Administració Local, Carles Bassaganya, i del director dels serveis territorials del Departament de Governació i Administracions Públiques, Àngel Vidal.
Joan Puigcercós arribarà a l'Ajuntament de Verdú a les 10.30 hores, on el rebrà l'alcalde, Josep Riera, juntament amb altres membres del consistori. Tot seguit, es traslladarà al carrer Bonaire, on tindrà lloc la inauguració del nou tram d'aquest carrer corresponent a la primera part de la segona fase de la urbanització de la zona del Molí del Vent. Aquesta actuació ha estat subvencionada amb 29.210 euros del Pla únic d'obres i serveis (PUOSC) 2005.

Després de visitar les residències d'avis Mare Marcelina i Sant Pere Clavé, el conseller signarà en el Llibre d'Honor de l'Ajuntament de Verdú i, a continuació, inaugurarà l'arranjament de la plaça ca la Rita de Verdú. Aquesta obra ha rebut una subvenció de 36.857 euros del PUOSC 2006.

A les 12.30 hores, Puigcercós arribarà a l'Ajuntament de Barbens on reunirà amb l'alcalde, Josep Lluís Plaza, després de signar en el Llibre d'Honor. Posteriorment visitarà les obres de rehabilitació del castell i l'entitat de població el Bullidor.

El conseller arribarà a les 17 hores a l'Ajuntament de Mollerussa i allà el rebrà l'alcalde, Antoni Bosch, juntament amb altres representants municipals. Després de signar en el Llibre d'Honor i atendre els mitjans de comunicació, es traslladarà a la Fira de Sant Josep on farà un recorregut pels diversos pavellons i estands.


RECORDEM

oVisita i inauguracions a Verdú
Hora: 10.30 h
Lloc: Pl. Major, 1
I

oVisita a Barbens
Hora: 12.30 h
Lloc: Pl. de l'Església, 3


oVisita a Mollerussa i la Fira de Sant Josep
Hora: 17 h
Lloc: Pl. de l'Ajuntament, 2
L'atenció als mitjans es farà a les 17.15 hores, després de la signatura en el Llibre d'Honor de l'Ajuntament

Visita a la Fira de Sant Josep
Hora: 17.30 h
Lloc:Avinguda del Canal, s/n