El conseller de Governació i Administracions Públiques, Joan Puigcercós, visitarà demà, divendres, 23 de març, Tarragona (Tarragonès) i Falset (Priorat). Joan Puigcercós estarà acompanyat del director dels serveis territorials del Departament de Governació i Administracions Públiques a Tarragona, Àngel Cortadelles.
Joan Puigcercós arribarà a l'Ajuntament de Tarragona a les 10.30 hores, on el rebrà l'alcalde, Joan Miquel Nadal i el delegat del Govern català a Tarragona, Xavier Sabaté, entre d'altres autoritats. Després de signar en el Llibre d'Honor i de saludar els membres de la corporació, es reunirà amb l'alcalde. A continuació, el conseller visitarà les obres de construcció del nou equipament polivalent de Campclar i l'associació de veïns d'aquest barri.

Tot seguit, el conseller de Governació anirà a Falset (Priorat). A l'Ajuntament d'aquesta localitat, i després de signar al Llibre d'Honor, es reunirà amb l'alcalde, Jaume Domènech, i la resta de membres de l'equip de govern. Posteriorment, visitarà el Castell de Falset i l'arxiu, les obres de rehabilitació del qual van rebre 150.000 euros del Pla únic d'obres i serveis (PUOSC).

A la tarda, el conseller participarà en la presentació del llibre Corredor de fons. Retrat de Joan Puigcercós de Gisela Pairó, amb la participació del regidor de l'Ajuntament de Tarragona, Sergi de los Ríos; l'editor d'Edicions Bau, Ton Barnils, i l'escriptora i autora del llibre, Gisela Pairó. L'acte de presentació tindrà lloc a la sala d'actes dels Serveis Territorials de Cultura a Tarragona.


RECORDEM

oVisita a Tarragona

Hora: 10.30 h

Lloc: Ajuntament de Tarragona
Plaça de la Font, 1

oVisita a Falset

Hora: 13 h

Lloc: Ajuntament de Falset
Pl. Quartera, 41


oPresentació del llibre Corredor de fons. Retrat de Joan Puigcercós

Hora: 19.30 h

Lloc: Serveis Territorials de Cultura a Tarragona
Carrer Major, 14