El conseller de Governació i Administracions Públiques, Joan Puigcercós, es traslladarà diumenge, 4 de febrer, a Puigverd de Lleida (Segrià), on inaugurarà l'escola bressol El Drac Verd. Després de la inauguració, Joan Puigcercós cololocarà la primera pedra del nou embassament d'aigua potable. El conseller estarà acompanyat pel delegat del Govern català a Lleida, Jaume Gilabert, i el director dels Serveis Territorials del Departament de Governació i Administracions Públiques a Lleida, Àngel Vidal.
Joan Puigcercós arribarà a les 10.00 hores a l'Ajuntament de Puigverd de Lleida i allà el rebran l'alcalde, Xavier Solé, juntament amb altres membres del consistori, amb els quals mantindrà una breu reunió després de signar en el Llibre d'Honor.

A les 10.30 hores el conseller descobrirà la placa commemorativa de la inauguració de l'escola bressol El Drac Verd, subvencionada amb 85.293 euros del Pla únic d'obres i serveis (PUOSC) 2004. Després de visitar les instalolacions d'aquest centre, tindran lloc els parlaments de l'alcalde i del conseller.

Un cop finalitzada la inauguració, el conseller de Governació i Administracions Públiques es traslladarà fins al lloc on es farà el nou embassament d'aigua potable de Puigverd de Lleida i en cololocarà la primera pedra. Les obres d'aquest embassament tenen atorgats diversos ajuts per un total de 391.429 euros.