El conseller de Governació i Administracions Públiques, Joan Puigcercós, anirà dissabte, 7 d'abril, en visita institucional a Olost (Osona) on inaugurarà el nou pavelló municipal d'esports. El conseller estarà acompanyat en la visita pel coordinador territorial del Departament de Governació i Administracions Públiques a la Catalunya central, Toni Casassas.
Joan Puigcercós arribarà a l'ajuntament d'Olost a les 17 hores i allà el rebrà l'alcalde, Josep Maria Freixanet; el president del Consell Comarcal d'Osona, Jaume Mas; el secretari general del Departament de la Vicepresidència, Rafael Niubó i la secretària general de l'Esport, Anna Pruna, entre d'altres autoritats.

Després de signar al Llibre d'Honor del consistori, el conseller es traslladarà al nou pavelló d'esports per fer-ne la inauguració.

El nou equipament ha suposat una inversió de prop d'un milió euros, finançats per la Generalitat de Catalunya, el Departament de Governació i la secretaria general de l'Esport, la Diputació de Barcelona i l'Ajuntament d'Olost.