El conseller de Governació i Administracions Públiques, Joan Puigcercós, visitarà demà, dijous, 14 de desembre, Ripoll (Ripollès). Puigcercós estarà acompanyat en la visita pel director general d'Administració Local, Carles Bassaganya.
Joan Puigcercós arribarà a les 10.30 hores a l'Ajuntament de Ripoll i allà el rebran l'alcaldessa, Teresa Jordà, i la resta de membres del consistori, amb els quals mantindrà una breu reunió.

Després de signar en el Llibre d'Honor de l'Ajuntament, el conseller es reunirà amb els presidents de les diferents associacions de veïns de Sant Pere i amb la presidenta de la Fundació MAP (Promoció, Ajuda als Minusvàlids), Casilda Gómez de la Peña, per visitar el nou equipament del Raval de Sant Pere.

En la seva estada a Ripoll, el conseller de Governació visitarà el barri de Sant Pere, la zona de Can Budallés, el Fortí de l'Estrella, el carrer Perdut, la Lira, l'Estació Nova i la urbanització de Castelladral. Puigcercós es trobarà també amb els alumnes de l'Escola Taller que treballen en les obres del passeig del Ter.

A les 13 hores, el conseller anirà a la seu del Consell Comarcal del Ripollès, on, després de signar en el Llibre d'Honor, es reunirà amb el president, Miquel Sitjà, i altres membres del Consell.

Joan Puigcercós dinarà amb els alcaldes del Ripollès i a la tarda visitarà la fàbrica de Can Casals. El conseller acabarà l'estada a Ripoll a les 18 hores a la Unió Intersectorial Empresarial del Ripollès, on mantindrà una trobada amb els membres de la Junta Directiva i amb els empresaris convidats.

L'atenció als mitjans es farà a les 11 hores a l'Ajuntament de Ripoll