Cornudella de Montsant (Priorat) rebrà un ajut de 51.000 euros del departament de Governació i Administracions Públiques per la connexió dels dos dipòsits d'abastament d'aigua al municipi. Aquesta actuació millorarà la qualitat d'abastament d'aigua de Cornudella segons ha destacat el director general d'Administració Local, Carles Bassaganya.

Carles Bassaganya es va traslladar el 4 d’abril al Priorat per visitar Cornudella de Montsant i Pradell de la Teixeta. L’objectiu de la visita era tractar amb els respectius alcaldes temes relatius al Departament i, en el cas de  Cornudella de Montsant confirmar la viabilitat per la connexió dels dos dipòsits d’abastament. 

A Cornudella de Montsant, el director general d’Administració Local va visitar  el dipòsit d’aigua i el Castell de Siurana, acompanyat per l’alcalde Josep Maria Castan. Pel que fa a Pradell de la Teixeta va visitar Cal Cabré i es va reunir amb l’alcalde Jesús Josep Fusté.

Carles Bassaganya, que estava acompanyat pel director dels serveis territorials del Departament de Governació i Administracions Públiques a Tarragona, Àngel Cortadelles, va visitar també els municipis de Riudecols i Vilaplana (Baix Camp). A Riudecols es va reunir amb l’alcalde, Pere Solanellas, mentre que a Vilaplana va visitar l’església del nucli de La Mussara, acompanyat per l’alcalde Tomàs Bigorra.