Polítiques Digitals

El Pla de pensions de l'àmbit de la Generalitat de Catalunya és adjudicat a "la Caixa" i Vidacaixa

query_builder   22 novembre 2005 18:14

event_note Nota de premsa

El Pla de pensions de l'àmbit de la Generalitat de Catalunya és adjudicat a "la Caixa" i Vidacaixa

En la reunió d’avui, dia 22 de novembre de 2005, de la Comissió promotora del Pla de pensions d’ocupació de promoció conjunta de l’àmbit de la Generalitat de Catalunya, s’ha seleccionat Vidacaixa, SA, societat anònima d’assegurances i reassegurances, com a entitat gestora del Pla de pensions, i la Caixa d’Estalvis i Pensions de Barcelona, “la Caixa”, com a entitat dipositària del Fons de pensions on s’integra el Pla de pensions.

Aquesta decisió és el resultat del concurs públic convocat per la Comissió promotora mitjançant el qual s’ha dut a terme un procés de valoració transparent i objectiu a partir d’un seguit d’ítems que recollien elements com ara el projecte d’inversions previst, les despeses del Pla, la política informativa envers els partícips i els beneficiaris, millores complementàries, experiència i solvència de l’entitat, entre d’altres.

Aquest Pla de pensions es formalitzarà inicialment amb un total aproximat de 140.000 partícips, corresponents al nombre de treballadors de la Generalitat i els seus organismes autònoms, si bé en el futur podrà ser ampliat a totes les administracions catalanes (universitats i administracions locals), amb la voluntat d’esdevenir el Pla de pensions de les administracions catalanes.

El pla es constituirà amb un fons inicial de gairebé 40 milions d’euros i el Govern hi aportarà anualment una xifra que no podrà ser superior al 0,5% de la massa salarial del personal, d’acord amb la legislació vigent.

L’oferta guanyadora ha estat seleccionada després d’un procediment molt igualat del qual la Comissió promotora destaca la qualitat tècnica de les ofertes presentades (en total es van presentar vuit ofertes). El resultat de tot plegat ha donat lloc a les millors condicions d’un pla de pensions d’ocupació del sector públic de l’Estat espanyol.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia