Polítiques Digitals

Conveni de col·laboració entre el Consell Comarcal del Tarragonès i l'AOC

query_builder   26 juliol 2006 13:21

event_note Nota de premsa

Conveni de col·laboració entre el Consell Comarcal del Tarragonès i l'AOC

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Xavier Sabaté, es traslladarà demà, dijous, 27 de juliol, a Tarragona per presidir la signatura d'un conveni de col·laboració entre el Consell Comarcal del Tarragonès i el Consorci Administració Oberta de Catalunya (AOC). Per mitjà d'aquest conveni, l'AOC prestarà serveis d'assistència tècnica als ajuntaments de la comarca en matèria de tecnologies de la informació i de les comunicacions.
El conseller Sabaté arribarà a la seu del Consell Comarcal del Tarragonès a les deu del matí. Allà el rebran el president del consell comarcal, Carles Sala; el director gerent del Consorci Administració Oberta de Catalunya, Joan A. Olivares, així com altres assistents.

El conseller signarà en el Llibre d'Honor del Consell Comarcal i, tot seguit, tindrà lloc l'acte de signatura del conveni. Obrirà l'acte el president del Consell Comarcal del Tarragonès i es farà la signatura, que serà electrònica. Després, tindran lloc els parlaments, a càrrec del president del Consell Comarcal, Carles Sala, i del conseller Xavier Sabaté.
Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia