El director general d'Administració Local, Carles Bassaganya, participarà demà, divendres, 30 de març, en la jornada "Ciutats digitals" que se celebra a Ribes de Freser (Ripollès). Bassaganya parlarà a les 13.15 hores sobre ocupació i desenvolupament local en una intervenció que serà emesa en directe per Internet. La jornada està organitzada per la Fundació Televall, la qual té per objectiu la dinamització social i econòmica tot acostant les noves tecnologies de la informació i la comunicació en tots els àmbits de la societat del Ripollès.
La jornada de Ribes de Freser està centrada en el món del teletreball i reunirà especialistes d'arreu de l'Estat, però no estarà oberta al públic. El mateix dia tindrà lloc una altra jornada paralolela a Sant Joan de les Abadesses oberta al públic.

En aquestes trobades es pretén aconseguir la participació de diferents especialistes vinculats al teletreball, la teleocupació i el desenvolupament local per poder plantejar models de futur per als teletreballadors i emprenedors.