Polítiques Digitals

Carles Bassaganya inaugura les obres de millora d'una àrea al peu de l'embassament de Sant Antoni

query_builder   16 març 2007 11:47

event_note Nota de premsa

Carles Bassaganya inaugura les obres de millora d'una àrea al peu de l'embassament de Sant Antoni

El director general d'Administració Local, Carles Bassaganya, es traslladarà demà, dissabte, 17 de març, a la Conca de Dalt (Pallars Jussà) per inaugurar les obres de millora de l'Àrea dels Dos Arbres, una àrea a peu de l'embassament de Sant Antoni. Bassaganya estarà acompanyat pel coordinador del Departament de Governació a l'Alt Pirineu i Aran, Josep Ardanuy.
La inauguració es farà a les 11 hores i comptarà amb la presència de l'alcalde i president del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Xavier Pont i de l'alcalde de La Pobla de Segur, Lluís Bellera, entre d'altres assistents.

A l'Àrea dels Dos Arbres s'hi ha fet una important actuació d'ordenació de l'aparcament, s'hi ha construït una rampa d'accés per a embarcacions a l'aigua, s'hi han plantat arbres, s'han soterrat els contenidors per evitar un impacte paisatgístic i s'hi han instalolat bancs. La millora s'inclou dins les obres de consolidació del projecte del parc territorial Collegats-Terradets que han estat subvencionades amb 400.000 euros provinents dels Feder (fons estructuals europeus), que gestiona el Departament de Governació i Administracions Públiques.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia