El director general d'Administració Local, Carles Bassaganya, es traslladarà demà, dissabte, 17 de març, a la Conca de Dalt (Pallars Jussà) per inaugurar les obres de millora de l'Àrea dels Dos Arbres, una àrea a peu de l'embassament de Sant Antoni. Bassaganya estarà acompanyat pel coordinador del Departament de Governació a l'Alt Pirineu i Aran, Josep Ardanuy.
La inauguració es farà a les 11 hores i comptarà amb la presència de l'alcalde i president del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Xavier Pont i de l'alcalde de La Pobla de Segur, Lluís Bellera, entre d'altres assistents.

A l'Àrea dels Dos Arbres s'hi ha fet una important actuació d'ordenació de l'aparcament, s'hi ha construït una rampa d'accés per a embarcacions a l'aigua, s'hi han plantat arbres, s'han soterrat els contenidors per evitar un impacte paisatgístic i s'hi han instalolat bancs. La millora s'inclou dins les obres de consolidació del projecte del parc territorial Collegats-Terradets que han estat subvencionades amb 400.000 euros provinents dels Feder (fons estructuals europeus), que gestiona el Departament de Governació i Administracions Públiques.