Economia i Hisenda

Economia i Finances convoca dotze beques per a estudiants d'Econòmiques, llicenciats i estudiants de doctorat

query_builder   28 juny 2005 12:05

event_note Nota de premsa

Economia i Finances convoca dotze beques per a estudiants d'Econòmiques, llicenciats i estudiants de doctorat

El Departament destinarà 396.000 euros a potenciar la formació pràctica dels joves universitaris

El conseller d’Economia i Finances de la Generalitat, Antoni Castells, ha signat una ordre per la qual es convoquen dotze beques per un import de 396.000 euros per al període 2005-2007. L’objectiu d’aquesta convocatòria, la primera d’aquestes característiques que endega el Departament, és potenciar la formació pràctica dels joves universitaris. Els estudiants col•laboraran en el desenvolupament d’estudis relacionats amb els àmbits d’actuació de la conselleria: des de la macroeconomia, l’empresa, la hisenda pública o el finançament autonòmic. Els destinataris de les beques són alumnes de l’últim curs de la llicenciatura d’Economia i Administració i Direcció d’Empreses, llicenciats i estudiants de doctorat en aquestes matèries.

La voluntat del Departament d’Economia i Finances és donar l’oportunitat a les persones que s’estan formant en l’àmbit universitari de conèixer per dins el funcionament d’un dels departaments més tècnics de l’Administració catalana. I contribuir, d’aquesta manera, a enriquir el seu bagatge professional abans d’incorporar-se al mercat laboral.

Les beques, que començaran el proper mes de setembre, tenen una durada màxima de vint-i-dos mesos. La col•laboració es durà a terme a les dependències del Departament d’Economia i Finances. Les 12 beques estan remunerades amb quantitats que oscil•len entre els 1.000 i els 1.600 euros al mes, per 30 hores setmanals.

Les persones que estiguin interessades a participar en la convocatòria es poden adreçar al web del Departament http://www.gencat.net/economia/beques_col/index.htm. Les sol•licituds es poden presentar fins al proper 26 de juliol.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia