1. El Departament de PTOP està en contacte, des d’aquest migdia, amb el Ministeri de Foment per fer el seguiment de la situació que aquest cap de setmana es preveu que només afecti a dos vols que havien de sortir des de Barcelona.

2. Els usuaris afectats que vulguin rebre informació sobre la paralització d’aquest servei poden trucar al telèfon que la Direcció General d’Aviació Civil ha posat a la seva disposició: 902 360 138.

3. L’Agència Catalana del Consum informa que tots els usuaris tenen dret a reclamar a la companyia Air Madrid el retorn de l’import sencer del seu bitllet o bé a demanar que els faciliti un vol alternatiu operat per qualsevol altra companyia.

4. A aquests efectes i per tal de col·laborar amb els usuaris afectats, l’Agència Catalana del Consum instal·larà demà un punt d’atenció al client a l’Oficina de Turisme que la Generalitat té a l’aeroport.

5. La Generalitat també posa a disposició d’aquests ciutadans el telèfon d’informació 012 per atendre dubtes o aclariments respecte a aquest tema.