Intervindran els diputats Joan Herrera i Lucila Corral en aquest acte organitzat conjuntament per la Fundacion Nous Horitzons i la Fundació Viure i Conviure
El dijous 16 de novembre de 2006, a les 19:30 hores, tindrà lloc la presentació del llibre Una reflexión sobre la última fase, de Romuald Grané. L'acte està organitzat conjuntament per la Fundació Nous Horitzons i la Fundació Viure i Conviure.


Presentarà l'acte Santiago de Torres, delegat del Govern de la Generalitat de Catalunya a Madrid. Hi intervindran: Joan Herrera, membre de la Fundació Nous Horitzons i diputat del Grup Parlamentari Izquierda Unida-ICV al Congrés dels Diputats; Lucila Corral, diputada del Grup Socialista al Congrés dels Diputats; Ignasi Riera, periodista i escriptor, i Josep Solans, director-gerent de la Fundació Viure i Conviure.


Romuald Grané explica a Una reflexión sobre la última fase la greu malaltia d'Alzheimer patida per la seva esposa, així com les diverses situacions que els van envoltar fins arribar a viure en una residència mixta. L'autor es manifesta un ferm defensor de les residències mixtes, idònies per conviure gent gran activa i també amb diversos graus de dependència.



CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
ACTE:Presentació del llibre Una reflexión sobre la última fase, de Romuald Grané.
DIA:Dijous 16 de novembre de 2006
HORA:19:30 hores
LLOC:BLANQUERNA Centre Cultural. C/ Alcalá, 44.