Blanquerna, el Centre Cultural de la Generalitat a Madrid, presenta l'exposició "Adolfo Marsillach: tan lejos, tan cerca"

El dijous 21 de setembre de 2006, a les 19:30 hores, el delegat del Govern a Madrid, Santiago de Torres, inaugurarà l'exposició "Adolfo Marsillach: tan lejos, tan cerca" a BLANQUERNA -el Centre Cultural de la delegació de la Generalitat de Catalunya a Madrid- al carrer Alcalá, 44.

També hi intervindran el comissari de l'exposició, el periodista i escriptor Ignasi Riera i Mercedes Lezcano, vídua de Marsillach.

"Marsillach: tan lejos, tan cerca" és un homenatge a la figura de tan conegut personatge, tot un referent per al món del teatre en les seves múltiples facetes. Aquesta és la segona exposició de producció pròpia que elabora la Generalitat de Catalunya, Delegació a Madrid, dins la sèrie anomenada "Personatges", que mostra la vida i obra de noms tan populars com ara Manuel Vázquez Montalbán o Luís Carandell. La primera va ésser "Luís Carandell, periodista", una exposició que es va presentar el mes de juny de 2005, coincidint amb la inauguració de la nova seu de Blanquerna, referent de la cultura catalana a Madrid amb més de dotze anys d'existència.

L'exposició que es presenta conté imatges poc conegudes o inèdites de l'artista, fa un recorregut dins els cercles intelolectuals catalans i madrilenys, projecta un audiovisual de la seva vida i exposa alguns dels seus objectes personals més significatius. Les fotografies han estat cedides per la familia, per professionals de la talla de Colita, Pilar Aymerich, Ros Ribas, i per l'arxiu de Directores de Escena de España.

"Marsillach: tan lejos, tan cerca" es complementa amb un catàleg que inclou textos de noms tan coneguts com ara Jaime de Armiñán, Manuel Campo Vidal, Núria Espert, Alfonso Guerra, Joan Francesc Marco, Cristina i Blanca Marsillach, entre d'altres.

CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
ACTE:Inauguració exposició "Adolfo Marsillach: tan lejos, tan cerca"
DIA:Dijous, 21 de setembre de 2006
HORA:19:30 hores
LLOC:BLANQUERNA, Centre Cultural. C/ Alcalá, 44