L'acte tindrà lloc demà divendres, 16 de març, a les 18.30 hores, al sector "Camí de l'Arboç" de la urbanització del Calaf.



El delegat del Govern al Camp de Tarragona, Xavier Sabaté, arribarà a la zona d'equipaments del sector "Camí de l'Arboç" a les 18.30 hores. Allà serà rebut per l'alcalde de Banyeres del Penedès, Avelino Menéndez, i el gerent de l'empresa AMC 5 S.A. Construccions, Josep Núñez, entre d'altres assistents.
A continuació, es farà una breu explicació del projecte a càrrec dels tècnics que l'han redactat. Seguidament, el delegat del Govern, Xavier Sabaté, presidirà l'acte de col·locació de la primera pedra del pavelló poliesportiu i teatre de Banyeres del Penedès. L'equipament ha estat subvencionat amb 131.900 euros a través del Pla director d'instal·lacions i equipaments esportius de Catalunya (PIEC) i amb 473.690 euros a través del Pla Únic d'Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC).



Un cop finalitzi la col·locació de la primera pedra, l'alcalde de Banyeres del Penedès i el delegat del Govern faran els parlaments que clouran l'acte.