Demà dijous, 8 de març, Xavier Sabaté i Isabel Sales assistiran a l'acte de lectura del manifest, que tindrà lloc a la plaça de la Font a les 13 hores.



El delegat del Govern al Camp de Tarragona, Xavier Sabaté, i la coordinadora de l'Institut Català de les Dones, Isabel Sales, assistiran demà dijous, 8 de març, a l'acte de lectura del manifest amb motiu del Dia Internacional de les Dones. L'acte tindrà lloc a les 13 hores a la plaça de la Font de Tarragona, davant de l'Ajuntament.

A les 14 hores, la coordinadora de l'ICD assistirà al Dinar de Dones que organitzen entitats i institucions de Tarragona i, a les 20 hores, a l'acte institucional de l'Ajuntament de Reus, que sota el títol "Són coses de dones" tindrà lloc al Teatre Fortuny.

El Govern de la Generalitat commemorarà a Tarragona el Dia Internacional de les Dones, el dimarts 20 de març, amb la conferència "Les dones i el Dret" a càrrec de l'Associació de Dones Juristes. L'acte tindrà lloc a les 19 hores als Serveis Territorials del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació (c/ Major, 14, Tarragona). La presidenta de l'ICD, Marta Selva, serà l'encarregada de presentar l'acte. La conferència aprofundirà en l'eliminació de les discriminacions a les dones, tot qüestionant la normalitat androcèntrica, en l'àmbit del contingut mateix de les estructures del dret i la seva aplicació, i reivindicarà un marc i una pràctica jurídica que trenqui amb les estructures que han fet invisibles les aportacions de les dones.