Demà dissabte, 3 de març, Xavier Sabaté també acompanyarà el president de la Generalitat, José Montilla, en la seva visita al municipi del Vendrell.

El delegat del Govern al Camp de Tarragona, Xavier Sabaté, arribarà al centre cívic de Vilafortuny (Avinguda Castell Vilafortuny, 33) a les 12 hores, on serà rebut per l'alcalde de Cambrils, Robert Benaiges, i el president de l'Associació d'entitats de propietaris de les urbanitzacions de Vilafortuny, Josep Maria Roger.

Seguidament, el delegat del Govern participarà en el descobriment de la placa commemorativa del nou equipament cívic. Acompanyat de les autoritats locals, Xavier Sabaté farà una visita per les instal·lacions i, en finalitzar el recorregut, tindran lloc els parlaments a la sala principal del centre cívic. Intervindran, per aquest ordre, el president de l'Associació d'entitats de propietaris, el delegat del Govern al Camp de Tarragona i l'alcalde de Cambrils. L'acte finalitzarà amb dues interpretacions musicals de la Coral de Vilafortuny.

A la tarda, el delegat del Govern es desplaçarà a La Pobla de Mafumet. Xavier Sabaté arribarà a l'Ajuntament (c/ Verdaguer, 6) a les 16.45 hores, on serà rebut per l'alcalde, Joan Maria Sardà, i el director dels Serveis Territorials de Medi Ambient i Habitatge a Tarragona, Josep Lluís Pau, entre d'altres assistents. Les autoritats es traslladaran a peu al nou dipòsit de reserva d'aigua. La infraestructura, que té una capacitat de 3.200 metres cúbics, ha rebut una subvenció de 150.253 euros a través del Pla Únic d'Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC). El delegat del Govern descobrirà la placa commemorativa del dipòsit d'aigua i seguidament es faran els parlaments. L'acte finalitzarà amb una actuació del grup de dansa de l'Orfeó Reusenc.

Posteriorment, Xavier Sabaté es desplaçarà al Vendrell per acompanyar el president de la Generalitat, José Montilla, en la seva visita al municipi. El delegat del Govern rebrà el president Montilla a la Plaça del Tívoli, a les 17.30 hores. En aquest punt, es farà una explicacio sobre plànol de les obres de l'Escola Municipal de Música Pau Casals. A continuació, la comitiva visitarà l'esplai de la gent gran del Tívoli i, més tard, la Vil·la Pau Casals (Avinguda Palfuriana, 59, barri marítim de Sant Salvador).

Inauguració del centre cívic de Vilafortuny
Dissabte, 3 de març de 2007
12 hores
Centre cívic Vilafortuny. Avinguda Castell Vilafortuny, 33. Cambrils

Inauguració del dipòsit d'aigua de La Pobla de Mafumet
Dissabte, 3 de març de 2007
16.45 hores
Ajuntament de La Pobla. C/ Verdaguer, 6. La Pobla de Mafumet


Explicació sobre plànol de les obres de l'Escola Municipal de Música Pau Casals
Dissabte, 3 de març de 2007
17.30 hores
Plaça del Tívoli. C/ Dels Cafès, 13. El Vendrell