Diumenge, 18 de març, Xavier Sabaté inaugurarà el magatzem municipal de la urbanització Ranxos de Bonany i l'antic camí de Montagut.
El delegat del Govern al Camp de Tarragona, Xavier Sabaté, es desplaçarà el proper diumenge, 18 de març, al municipi de Querol. Xavier Sabaté arribarà al magatzem municipal de la urbanització Ranxos de Bonany a les 12 hores, on serà rebut per l'alcalde del municipi, Albert Carreño, i la resta de membres de la corporació municipal.

Seguidament tindrà lloc la inauguració i el descobriment de la placa commemorativa del nou magatzem municipal, a càrrec del delegat del Govern. A continuació, la comitiva farà un breu recorregut per les instal·lacions.

A les 12.30 hores, el delegat del Govern i l'alcalde de Querol es traslladaran a l'antic camí de Montagut, on tindrà lloc la inauguració de les obres de pavimentació, subvencionades amb 73.575 euros a través del Pla Únic d'Obres i Serveis de Catalunya que gestiona el Departament de Governació i Administracions Públiques. Xavier Sabaté serà l'encarregat de tallar la cinta inaugural. En el mateix punt tindran lloc els parlaments de l'alcalde i del delegat del Govern al Camp de Tarragona