Cultura

Visita del conseller de Cultura a Balaguer i Lleida

query_builder   13 octubre 2006 19:01

event_note Nota de premsa

Visita del conseller de Cultura a Balaguer i Lleida

L'Hble. Sr. Ferran Mascarell, conseller de Cultura de la Generalitat de Catalunya, visitarà demà dissabte la ciutat de Balaguer, acompanyat de la directora general de Cooperació Cultural, Assumpta Bailac, del director general del Patrimoni Cultural, Josep M. Carreté i del director dels serveis territorials de Cultura a Lleida, Antoni Llevot.

El programa començarà a les 10:30 del matí a l'Ajuntament on es signarà un conveni de cololaboració entre les dues administracions. Seguidament el conseller i l'Alcalde, Miquel Aguilà, atendran els mitjans de comunicació.

A continuació es visitaran, a peu, les muralles medievals, l'església de Santa Maria i el jaciment del Pla d'Almatà, tres indrets de gran interès patrimonial, on es treballa amb una destacada cololaboració del Departament de Cultura.

Reunió a Lleida

El conseller es desplaçarà després a Lleida per presidir la reunió extraordinària del Consorci del Museu de Lleida Diocesà i Comarcal on es tractarà un únic punt relatiu a l'aprovació del projecte museogràfic i del seu finançament.

En acabar la reunió, prevista a les 13 h als Serveis territorials de Cultura a Lleida. s'atendrà els mitjans presents i s'explicarà breument el projecte museogràfic.


Barcelona, 13 d' octubre de 2006

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia