Cultura

Nova etapa per al Teatre Lliure

query_builder   17 juny 2005 14:47

event_note Nota de premsa

Nova etapa per al Teatre Lliure

Les administracions públiques i la Fundació Teatre Lliure han acordat el nou marc que ha d’ orientar la vida del Teatre en els propers anys.

Els 82.000 espectadors i el 74,7% d’ ocupació del Teatre Lliure de l’últim any són una mostra del seu procés de consolidació.

L’ acord fixa l’escenari econòmic de les aportacions públiques per a l’etapa 2006-2008, que suposarà un increment del 48% al final del període. Les quatre administracions, amb presència en el Teatre Lliure, Ajuntament de Barcelona, Diputació de Barcelona, Generalitat de Catalunya i Ministeri de Cultura, mantenen el seu compromís amb la institució teatral.

Les institucions proposen la constitució d’un consorci per a la gestió del Teatre Lliure, amb participació de representants de la Fundació.

Les administracions demanen a la Fundació la formulació del nou contracte programa (2006-2008) tenint en compte el marc econòmic acordat i la nova formula jurídica, pel què fa a la gestió.

El Departament de Cultura impulsarà la coordinació del nou consorci del Teatre Lliure amb el TNC i la xarxa d’equipaments teatrals, a través del futur Ens del Teatre Públic a Catalunya.

Barcelona, 17 de juny del 2005

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia