L’Institut Català de les Indústries Culturals (ICIC), a través del Servei de Desenvolupament Empresarial (SDE), organitza, els dies 30 i 31 de maig, les jornades Digital Music 2.0 amb l’objectiu de definir noves vies per a la evolució de la música digital. Les inscripcions es poden formalitzar fins al pròxim 27 de maig a través del web oficial de Digital Music 2.0 http://www.catalanarts.com/sde.

És previst que hi participin uns 300 professionals d’arreu del món dels sectors musical i sonor, així com del tecnològic i del màrqueting. També hi seran presents representants d’empreses i agents de referència en l’àmbit de la comercialització de la música en l’entorn digital, com ara The Orchard, la International Federation of the Phonographic Industry, MusicNet; eMusic, IMPALA, IMI Mobile o Last.fm.

Les jornades compten també amb la participació del Festival Primavera Sound i de la Fundació Barcelona Digital, que ja va col•laborar a les conferències organitzades per l’ICIC sobre l’Entorn Digital, celebrades el passat mes de novembre.

La programació de les jornades inclou diverses conferències que es duran a terme a l’Auditori Winterthur (Deu i Mata, 111/ Av. Diagonal, 547 Barcelona). De manera complementària a les conferències, també s’instal•larà un village d’espònsors i un punt de trobada per a tots els professionals participants amb l’objectiu d’afavorir les relacions entre sectors.