El director de la Institució de les Lletres Catalanes (ILC), del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació, Oriol Izquierdo, presentarà dijous vinent, 19 d'abril, a les 11.30 h, l'exposició El món i un llibre: de l'escriptor al lector.

La mostra, produïda per la ILC, convida el visitant a reflexionar sobre el camí que porta el llibre al lector i a l'inrevés, analitzant el reclam que exerceix cada títol, cada format i cada cololecció sobre els lectors. D'aquesta manera, l'exposició recórrer tot el procés que segueix un llibre des que s'escriu fins que arriba al lector, fent parada en cada part del recorregut vital de l'obra.

Aquesta exposició tanca la trilogia que es va iniciar amb la mostra Qui és Qui a les lletres catalanes: els escriptors vistos pels fotògrafs (l'any 2005), que posava de relleu la figura de l'autor, i que va continuar amb Llegim (l'any passat), protagonitzada pel lector.

En la presentació d'El món i un llibre: de l'escriptor al lector, que tindrà lloc a la mateixa sala d'exposicions del Palau Moja, també intervindran els comissaris, Antonio Ramírez, Núria Solsona i Txuma Sánchez.

L'exposició es podrà veure a la sala d'exposicions del Palau Moja de Barcelona fins al pròxim 23 de juny. La mostra serà inaugurada el mateix dijous, a les 19 hores, pel secretari de Cultura, Eduard Voltas, i el director de la ILC, Oriol Izquierdo.


Barcelona, 17 d'abril de 2007

Horaris: De dimarts a dissabte, d'11 a 20 hores, i diumenge, d'11 a 15 hores. Els dilluns és tancat, excepte el dia 23 d'abril, Diada de Sant Jordi. També serà tancat el dia 1 de maig.