El conseller de Cultura, Ferran Mascarell, visitarà demà Igualada (Anoia) i Moià (Bages), acompanyat de la directora general de Cooperació Cultural, Assumpta Bailac. El conseller arribarà a les cinc de la tarda al Museu de la Pell d'Igualada i Comarcal de l'Anoia, on es trobarà amb l'alcalde, Jordi Aymamí.
El conseller i l'alcalde signaran un conveni marc de cololaboració entre el Departament de Cultura i l'Ajuntament d'Igualada, segons el qual ambdues institucions treballaran conjuntament en: la constitució d'una fundació per a la gestió de la Mostra de Teatre Infantil i Juvenil d'Igualada, la nova ubicació de la seu de l'Arxiu Comarcal a l'edifici de la Igualadina Cotonera, l'impuls al Museu de la Pell d'Igualada i Comarcal de l'Anoia i el projecte de rehabilitació de l'antic Escorxador com a sala polivalent. En acabar l'acte de signatura, Mascarell i Aymamí atendran els mitjans de comunicació.
A tres quarts de set de la tarda, el conseller de Cultura arribarà a l'Ajuntament de Moià (plaça de Sant Sebastià, 1), on es trobarà amb l'alcalde, Josep Montràs, i altres membres del consistori. A les set, el conseller inaugurarà les obres d'ampliació de la biblioteca municipal.


Barcelona, 21 de setembre de 2006