Cultura

El conseller de Cultura visita demà Igualada i Moià

query_builder   21 setembre 2006 17:44

event_note Nota de premsa

El conseller de Cultura visita demà Igualada i Moià

El conseller de Cultura, Ferran Mascarell, visitarà demà Igualada (Anoia) i Moià (Bages), acompanyat de la directora general de Cooperació Cultural, Assumpta Bailac. El conseller arribarà a les cinc de la tarda al Museu de la Pell d'Igualada i Comarcal de l'Anoia, on es trobarà amb l'alcalde, Jordi Aymamí.
El conseller i l'alcalde signaran un conveni marc de cololaboració entre el Departament de Cultura i l'Ajuntament d'Igualada, segons el qual ambdues institucions treballaran conjuntament en: la constitució d'una fundació per a la gestió de la Mostra de Teatre Infantil i Juvenil d'Igualada, la nova ubicació de la seu de l'Arxiu Comarcal a l'edifici de la Igualadina Cotonera, l'impuls al Museu de la Pell d'Igualada i Comarcal de l'Anoia i el projecte de rehabilitació de l'antic Escorxador com a sala polivalent. En acabar l'acte de signatura, Mascarell i Aymamí atendran els mitjans de comunicació.
A tres quarts de set de la tarda, el conseller de Cultura arribarà a l'Ajuntament de Moià (plaça de Sant Sebastià, 1), on es trobarà amb l'alcalde, Josep Montràs, i altres membres del consistori. A les set, el conseller inaugurarà les obres d'ampliació de la biblioteca municipal.


Barcelona, 21 de setembre de 2006Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia