-11.00 h. Roda de premsa. Serveis Territorials. Dr. Ferran, 6-8 (Palau Oliver de Boteller). Tortosa.
-12.30 h. Inauguració instalolacions Canal Terres de l'Ebre
-17.00 h. Inauguració de l'Arxiu Comarcal de la Ribera d'Ebre. Antoni Gaudí, 23. Móra d'Ebre.
-18.30 h. Inauguració de la Biblioteca de Roquetes. Urbanització Torre d'en Gil, s/n.
Roquetes.
El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras, visitarà demà, dimecres 25 d'abril, les Terres de l'Ebre, acompanyat del director dels Serveis Territorials del Departament, Xavier Vega.

A les 11, el conseller i el director oferiran una roda de premsa a la seu Serveis Territorials de Cultura i Mitjans de Comunicació a Tortosa per informar del pressupost i les inversions previstes enguany per part del Departament a les Terres de l'Ebre i de les obres de reforma de la seu dels Serveis Territorials, al Palau Oliver de Boteller, entre d'altres temes.

A les 12, Joan Manuel Tresserras visitarà l'Ajuntament d'Amposta, on es reunirà amb l'alcalde, Joan M. Roig, i altres membres del consistori. A continuació, a les 12.30 hores el conseller inaugurarà les noves instalolacions del Canal de televisió Terres de l'Ebre, amb seu a Amposta.

El programa de la tarda començarà a les 16.30 a l'Ajuntament de Móra d'Ebre, on el conseller es trobarà amb l'alcalde, Josep Solé, i altres membres de l'equip de govern. A les 17 hores, Tresserras inaugurarà l'Arxiu Comarcal de la Ribera d'Ebre, a Móra d'Ebre, un edifici de nova planta amb una superfície de 1.570 metres quadrats, segons el projecte de l'arquitecte Meritxell Inaraja Genís. La capacitat dels dipòsits és de 9.486 metres lineals (86.436 caixes d'arxiu).

A les 18 hores, Joan Manuel Tresserras arribarà a l'Ajuntament de Roquetes, on es reunirà amb l'alcalde, Mariano Gil, i altres membres del consistori. A les 18.30, el conseller i l'alcalde inauguraran la Biblioteca de Roquetes, situada a un edifici patrimonial, amb una superfície total de 905 metres quadrats (681 de biblioteca i 224 de sala polivalent). El nou equipament ha tingut un cost de 1.029.920 euros, dels quals la Generalitat ha aportat 591.508.