Alcanar
12.00 h Ajuntament d'Alcanar. Generalitat,10.
12.15 h. Roda de premsa de presentació del projecte de la Biblioteca d'Alcanar

Gandesa
16.00 h. Visita a l'Ajuntament de Gandesa. Pl. Espanya, 1.
16.15 h. Obertura de portes de la Biblioteca de Gandesa. Asis Garrote, 4

Rasquera
17.30 h. Ajuntament de Rasquera. Tortosa 10.
18.00 h. Visita a la Fira de Rasquera


El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras, visita demà les següents poblacions de les Terres de l'Ebre: Gandesa (Terra Alta), Alcanar (Montsià) i Rasquera (Ribera d'Ebre). Acompanyaran el conseller el delegat del Govern de la Generalitat a les Terres de l'Ebre, Josep Lluís Salvadó, i el director dels Serveis Territorials de Cultura i Mitjans de Comunicació, Xavier Vega.

La visita començarà a les 12.00 hores, a l'Ajuntament d'Alcanar, on saludarà l'alcalde, Alfons Jaume Montserrat, i altres membres de l'equip de govern municipal. A continuació, a les 12.15 h, el conseller participarà en la roda de premsa de presentació del projecte d'ampliació i reforma de la biblioteca municipal d'Alcanar, juntament amb l'alcalde i l'arquitecte que el durà a terme, Joan Comí.

El programa de la tarda començarà a les 16.00 hores a l'Ajuntament de Gandesa, on el conseller es trobarà amb l'alcalde, Miquel J. Aubà, i altres membres del consistori. A continuació, a les 16.15 h, el conseller i l'alcalde presidiran l'obertura de portes de la Biblioteca Central Comarcal de Gandesa i visitaran les instalolacions d'aquest nou equipament que és previst que s'inauguri el pròxim mes de juny.

La nova biblioteca de Gandesa està ubicada en un edifici de nova planta, projectat per l'arquitecte Jordi Casadevall, i disposa de 652 metres quadrats útils. L'equipament ha tingut un cost de 1.819.179 euros, dels quals el Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació aporta 842.137 euros.

Posteriorment, a les 17.30 hores, el conseller Tresserras arribarà a l'Ajuntament de Rasquera, on es trobarà amb les autoritats locals, així com amb representants d'associacions i entitats del municipi. A les 18 hores, Tresserras visitarà la Fira de Rasquera.