16.00 h. Ajuntament de Manlleu. Plaça Fra Bernardí, 6. Manlleu.
16.30 h. Museu Industrial del Ter. Passeig del Ter, s/n. Manlleu.
17.30 h. Solar del Nou Complex Cultural de la ciutat de Vic (carrer Prat de Galliners cantonada amb Francesc Maria Masferrer)

El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras, visitarà demà, dimecres 11 d'abril, Vic i Manlleu (Osona).

A les 16 hores, Tresserras arribarà a l'Ajuntament de Manlleu, on es reunirà amb l'alcalde, Pere Prat, i altres representants de l'equip de govern municipal. A les 16.30h, el conseller i l'alcalde presidiran l'acte de posada en funcionament de la turbina Fontaine a l'antiga fàbrica de Can Sanglas, actual seu del Museu Industrial del Ter. Aquest museu forma part del sistema del Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya.

A les 17.30 el conseller Tresserras, l'alcalde de Vic, Jacint Codina, i el portaveu del Grup Municipal d'ERC, Josep Maria Font, visitaran el solar on es construirà el Nou Complex Cultural de la ciutat de Vic (Teatre - Auditori i Conservatori Superior de Música). En el transcurs de la visita, el conseller atendrà als mitjans per donar a conèixer el compromís econòmic de la Generalitat amb el projecte.