9.45 h. Ajuntament de Badalona. Plaça de la Vila, 1.
13.00 h. Ajuntament de Premià de Mar. Ajuntament, 1.
13.30 h. Teatre l'Amistat. Premià de Mar.
14.00 h. Vilola Romana. Premià de Mar. En acabar la visita, el conseller i l'alcalde atendran els mitjans de comunicació.
17.00 h. Ajuntament de Teià. Pere Noguera, 12.
17.30 h. Acte de cololocació de la primera pedra de la Biblioteca de Can Llaurador. Terrenys de Can Llaurador. Av. J. Roca Suárez - Llanos. Teià.
El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras, visitarà demà Badalona (Barcelonès) i Premià de Mar i Teià (Maresme). Tresserras arribarà a les 9.45 hores a l'Ajuntament de Badalona, on es reunirà amb l'alcaldessa, Maite Arqué, i altres membres del consistori.

A les 13 hores, Tresserras serà a l'Ajuntament de Premià de Mar, on es trobarà amb l'alcalde, Miquel Buch, el regidor de Cultura, Ernest Casadesús, i altres membres de l'equip de govern. El conseller visitarà Premià de Mar per conèixer de primera mà els projectes del futur teatre l'Amistat, la Vilola Romana i les obres de construcció de la nova biblioteca. En acabar la visita a la Vilola Romana, el conseller i l'alcalde atendran els mitjans de comunicació.

Joan Manuel Tresserras arribarà a l'Ajuntament de Teià a les 17 hores, on serà rebut per l'alcalde, Andreu Bosch. A les 17.30, el conseller i l'alcalde presidiran l'acte de cololocació de la primera pedra de la Biblioteca de Can Llaurador. El nou equipament tindrà una superfície de 650 metres quadrats i està inclòs dins del projecte global de Biblioteca, Parc i Masia - Arxiu de Can Llaurador.