Cultura

El conseller Tresserras visita demà Girona, Salt I Caldes de Malavella

query_builder   15 març 2007 12:40

event_note Nota de premsa

El conseller Tresserras visita demà Girona, Salt I Caldes de Malavella


9.45 hores. Ajuntament de Girona. Pl. del Vi, 1.
11.45 hores. Serveis Territorials de Cultura a Girona. Ciutadans, 18.
17.00 hores. Ajuntament de Salt. Pl. Lluís Companys, s/n.
19.00 hores. Ajuntament de Caldes de Malavella. Pl. de l'Ajuntament, 8.

El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras, visitarà demà Girona. El conseller arribarà a les 9.45 hores a l'Ajuntament, on es reunirà amb l'alcaldessa, Anna Pagans, i altres membres del consistori. Acompanyaran el conseller el delegat del Govern de la Generalitat a Girona, Jordi Martinoy, i el director dels Serveis Territorials de Cultura a Girona, Miquel Sitjà,.
En acabar la reunió, Joan Manuel Tresserras visitarà, l'escultor Domènec Fita, que va ser reconegut l'any passat amb la Creu de Sant Jordi de la Generalitat però no va poder assistir a l'acte de lliurament perquè estava hospitalitzat.
A les 11.45 del matí, Joan Manuel Tresserras i Miquel Sitjà oferiran una roda de premsa a la seu dels Serveis Territorials de Cultura a Girona.
A la tarda, el conseller visitarà l'Ajuntament de Salt, on arribarà a les 17 hores i es reunirà amb l'alcalde, Jaume Torramadé, i altres membres del govern municipal. Posteriorment, Tresserras visitarà l'espai del futur Centre d'Arts Escèniques de Salt. A les 19 hores Tresserras visitarà l'Ajuntament de Caldes de Malavella, on es trobarà amb l'alcalde, Marcel Vila i altres membres del consistori.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia