Cultura

El conseller Tresserras nomena Adam Manyé i Francesc-Xavier Vega directors territorials

De Tarragona i les Terres de l'Ebre, respectivament

query_builder   23 gener 2007 11:10

event_note Nota de premsa

El conseller Tresserras nomena Adam Manyé i Francesc-Xavier Vega directors territorials

De Tarragona i les Terres de l'Ebre, respectivament

El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras, ha nomenat Adam Manyé i Frances-Xavier Vega, directors territorials del Departament a Tarragona i les Terres de l’Ebre, respectivament. Els nous directors substitueixen en el càrrec Teresa Felip i Antoni Sabaté, als quals el conseller ha agraït els serveis prestats.

Adam Manyé Sardà (Cambrils, 1967) és llicenciat en Filologia Catalana per la Universitat de Barcelona (1990). Dirigeix des del juliol de l’any passat l’IES Cambrils II. Del 1991 al 1997 va treballar com a tècnic de normalització lingüística al Consorci per a la Normalització Lingüística. Des del 1997 s’ha dedicat a la docència en l’àmbit de l’ensenyament secundari. És autor de llibres de poesia i narració. Ha estat distingit amb els premis literaris Ausiàs March (1993), Marcel Sentís (1996), Pin i Soler (1997) i Miquel de Palol (2002). Ha participat en diferents activitats culturals, com ara recitals de poesia, presentacions de llibres o com a jurat de premis literaris. A més, és membre de diverses entitats culturals.

Francesc-Xavier Vega Castellví (Flix, Ribera d’Ebre, 1955) és llicenciat en Filosofia i Ciències de l’Educació per la Universitat de Barcelona (1979). Va ser director dels Serveis Territorials d’Educació a les Terres de l’Ebre (2004-2006) i primer tinent d’alcalde i regidor de Cultura de l’Ajuntament de Flix (períodes 1983-1991 i 2003-2004). Ha centrat la seva activitat professional en la docència. En l’actualitat és professor agregat de l’IES de Flix, centre que va dirigir del 1996 al 2003. És membre fundador del Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre, fundador i primer director de Ràdio Flix i editor de la revista politico-cultural Fòrum. A més, ha col•laborat en els mitjans: Revista de Catalunya, El Món, Ateneu, Avui, Diari de Tarragona, El Punt i La Veu de l’Ebre.

Barcelona, 23 de gener de 2007

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia