9.00 h. Ajuntament de Terrassa. Raval de Montserrat, 14.
11.30 h. Roda de premsa. Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya. Rambla d'Egara, 270.
12.00 h. Esglésies de Sant Pere. Pl. del Rector Homs, s/n.
13.30 h. Matadepera. Primera pedra del Casal de Cultura. Carrer Pere Aldavert. Roda de premsa a l'Hotel (Plaça de Cal Baldiró)
El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras, visitarà demà Terrassa i Matadepera. El conseller arribarà a les 9.30h del matí a l'Ajuntament de Terrassa, on es trobarà amb l'alcalde, Pere Navarro, i altres membres del consistori, i signarà el llibre d'honor.

A les 10h, el conseller arribarà al Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya, acompanyat del director general del Patrimoni Cultural, Josep Maria Carreté, i es reunirà amb el director del Museu, Eusebi Casanelles, i amb representants de la Xarxa de Turisme Industrial de Catalunya.

A les 11.30 h, el conseller presidirà la signatura d'un conveni de cololaboració en matèria de turisme industrial entre el Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica i l'associació Xarxa de Turisme Industrial de Catalunya. Subscriuran l'acord el conseller, el director general del Patrimoni Cultural, l'alcalde de Terrassa i el secretari de la Xarxa de Turisme Industrial de Catalunya, Isidre Colás. En acabar la signatura, s'oferirà una roda de premsa per informar sobre el contingut del conveni.

Posteriorment, a les 12h, el conseller visitarà les obres de restauració que s'estan duent a terme a les esglésies de Sant Pere, i que compten amb una important inversió econòmica per part del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació.

A les 13.15 h, el conseller arribarà a Matadepera, on visitarà l'Ajuntament i es trobarà amb l'alcalde, Jordi Comas. A continuació, anirà amb l'alcalde fins al carrer Pere Aldavert, on presidirà l'acte de cololocació de la primera pedra de les obres de remodelació del Casal de Cultura. Posteriorment, el conseller i l'alcalde atendran els mitjans de comunicació a l'Hotel (Plaça de Cal Baldiró).