El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras, i el vicepresident primer del FC Barcelona, Albert Vicens, presentaran demà en roda de premsa la campanya Lletres al camp!, organitzada per promoure les lletres catalanes, coincidint amb la Diada de Sant Jordi.

Amb motiu d'aquesta celebració, s'han editat uns fullets que recullen les obres d'onze escriptors catalans que han rebut recentment premis literaris. Aquests fullets seran repartits al públic que assisteixi al pròxim partit de lliga entre el FC Barcelona i el RCD Mallorca, que tindrà lloc diumenge, 15 d'abril, a les 19 hores, al Camp Nou. Entre altres, hi figuren les obres premiades amb el Premi Nacional de Literatura, el Premi Joan Creixells o el Premi Crítica Serra d'Or.

Aquesta serà la tercera edició de Lletres al camp!, activitat organitzada pel Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació, a través de la Institució de les Lletres Catalanes, i el FC Barcelona.

En la roda de premsa també hi seran presents el director de la Institució de les Lletres Catalanes, Oriol Izquierdo, la directiva del FC Barcelona, Claudia Vives-Fierro, la directora de Projectes Internacionals de la Fundació FCB, Marta Segú, així com diversos dels escriptors que formen part de l'onze inicial de les lletres catalanes del darrer any.