El Departament de Cultura de la Generalitat fa públic el següent comunicat:

1. És completament fals que aquest departament hagi pagat dues vegades la mateixa factura. En cap cas s’ha produït un fet com aquest, que està fent circular un representant del Partit Popular. Com fàcilment s’ha pogut comprovar –i ha publicat algun mitjà de comunicació— la denúncia formulada per aquest polític es basa en un greu error comès directament pel denunciant, que no ha sabut distingir un pressupost d’una factura.

 2. Lamentem que o bé la falta de coneixement o bé la mala fe del denunciant l’hagi portat a formular una denúncia pública que no se sustenta en un fet real ni en la veritat.

3. És injustificable que el denunciant hagi acudit a la fiscalia tot i reconeixent que “és possible que es tracti d’una confusió” com ell mateix ha declarat als mitjans de comunicació després de formular l’acusació.

4. El Departament de Cultura constata la competència del personal del departament, que basa la seva feina en l’ètica i el rigor tècnic.

5. El departament es reserva el dret d’emprendre les accions legals que cregui convenients per defensar l’honorabilitat de la institució.

Gemma Sendra Secretaria general