En aquesta segona edició hi actuaran Miquel Gil, Xerramequ Tiquis Miquis, Gadegang, Sol i Serena, Xazzar, Sitja i Marc Egea
Divendres vinent, 27 d'abril, a les 12 del migdia, tindrà lloc la roda de premsa de presentació de la segona edició del Circuit Folc de música d'arrel. Enguany, el circuit programa 36 concerts de set artistes i grups dels territoris de l'àmbit cultural i lingüístic català, que tindran lloc a 12 sales d'arreu de Catalunya entre els dies de Sant Jordi i Sant Joan.

Els músics i grups que participen en aquesta segona edició són: Miquel Gil, Xerramequ Tiquis Miquis, Gadegang, Sol i Serena, Xazzar, Sitja i Marc Egea. Els dotze municipis que acolliran els concerts són: Calaf, Llagostera, Sant Celoni, Igualada, Vic, Mataró, Lleida, Badalona, Figueres, Tàrrega, Vilafranca del Penedès i Manresa.

El Circuit Folc està organitzat pel C.A.T.- Centre Artesà Tradicionàrius i el Grup Enderrock, amb el suport del Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya (CPCPTC), les sales participants i la Federació d'Ateneus de Catalunya.

En la roda de premsa, que tindrà lloc a la seu del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació, participaran el director del CPCPTC, Ramon Fontdevila; el director del Centre Artesà Tradicionàrius, Jordi Fàbregas; el director de la revista Folc, Jordi Martí; el president de la Federació d'Ateneus de Catalunya, Pere-Joan Pujol i Macau, i els grups que actuaran en aquesta edició.




Barcelona, 25 d'abril de 2007