El director general de Pesca i Afers Marítims del Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Martí Sans, acompanyat del coordinador dels serveis territorials del DAR a Girona, Josep Guix, presentaran demà, dijous, a les 10:00 hores, als serveis territorials del DAR a Girona, les múltiples activitats que el Departament durà a terme al llarg de la propera edició del Fòrum Gastronòmic de Girona.

El Departament s'ha implicat activament en diferents accions dirigides a la potenciació de l'alimentació en general i dels aliments catalans de qualitat en concret, centrant-se fonamentalment, en la pesca. A més l'acció del DAR estarà recollida en els 60 metres quadrats de l'estand propi situat en un dels llocs més estratègics de la fira com és el Hall del Palau de Congressos.

Aquest espai de promoció estarà dirigit als productes alimentaris de qualitat que empara el DAR, a través dels seus distintius : Denominacions d'Origen de vins i caves (DO), Denominacions d'Origen Protegides (DOP) , Indicacions Geogràfiques Protegides, (IGP), la campanya "Peix de la costa", Producció Agroalimentària Ecològica (PAE), Producció Integrada (PI), Marques Q (MQ), Artesania Alimentària, Especialitats Tradicionals Garantides (ETG) o les Denominacions Geogràfiques (DG).


CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
ACTE:Presentació de la participació del Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural al Fòrum Gastronòmic de Girona.
DIA:Dijous 15 de febrer de 2007
HORA:10:00 hores
LLOC:SSTT del DAR a Girona
Sala d'Actes
Avinguda Sant Francesc 29, 3er
Girona


14 de febrer de 2007