El conseller d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena, acompanyat per la directora general d’Agricultura, Ramaderia i Innovació, Montserrat Gil de Bernabé, i el president de PRODECA, Josep Pau, visitarà la fira internacional Fruit Logística Berlín els dies 8 i 9 de febrer per tal de donar suport a les empreses catalanes presents.

Dijous, 8 de febrer, el conseller Llena visitarà, a partir de les 10:45 hores, les empreses catalanes presents a la fira i, a les 12:00 hores, visitarà l’estand de l’empresa pública del DAR dedicada al foment de l’exportació dels productes catalanes, PRODECA. A les 14:30 hores, el conseller Llena oferirà un dinar als mitjans de comunicació i explicarà les grans qüestions que afecten al sector de la fruita.

Divendres, 9 de febrer, a les 12:30 hores, el conseller es reunirà amb el secretari general del MAPA, Josep Puxeu, amb el conseller d’Agricultura i Aigua de la comunitat autònoma de Múrcia, Antonio Cerdà, i el conseller d’Agricultura, Pesca i Alimentació de la Generalitat Valenciana, Juan Cotino, a l’estand de la Regió de Múrcia per tal de posar sobre la taula els diferents punts de l’aplicació de la OCM de la fruita a Espanya.